Winkelwagen 0

Over Karina Schaapman

Het Muizenhuis is de creatie van Karina Schaapman. In 2008 besloot zij een kinderboek te maken. Niet met illustraties, maar met foto's van scenes in het Muizenhuis. Drie jaar lang bouwde zij aan het Muizenhuis dat nu tentoongesteld staat in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Voor elk volgend boek bouwde zij meer Muizenhuis decors, zoals een theater, een kermis, en een haven. Wil je meer weten over de bouw van het Muizenhuis, de achtergronden en over Karina?
Lees dan deze leuke folder!

Over het bedrijf Studio Schaapman

Al snel werd het Muizenhuis een groot succes in binnen en buitenland. Daar kwam enorm veel werk bij kijken! Daarom besloot Karina in 2015 om een familiebedrijf te beginnen met haar vier kinderen, Tom Schaapman, Ian Schaapman, Manita Schaapman en Lili Schaapman.
Binnen het familiebedrijf heeft iedereen verschillende taken. Tom bouwt bijvoorbeeld mee aan de decorstukken, Ian is het zakelijke brein, Manita houdt zich bezig met productontwikkeling en Lili produceert de filmpjes op YouTube. Gezamenlijk runnen zij ook de Winkel en Werkplaats in de Jordaan in Amsterdam. 

Contact met Studio Schaapman:

Postadres:
Het Muizenhuis / Studio Schaapman
Eerste Tuindwarsstraat 1-hs
1015RT Amsterdam
info@studioschaapman.nl

Volg ons ook op Instagram, Facebook en Youtube, en bezoek ons in onze Muizenhuis Winkel & Werkplaats!

Volg ons op Instagram:

Over Uitgeverij Rubinstein

Het Muizenhuis wordt uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein. Vanuit hun sfeervol ingerichte kantoorpand op het Prinseneiland in Amsterdam werkt Rubinstein inmiddels al meer dan 30 jaar met liefde en aandacht, expertise en vakmanschap aan mooie, vaak boek gerelateerde producties. Zo zijn zij bijvoorbeeld uitgever van de Gouden Boekjes.

Uitgeverij Rubinstein
Prinseneiland 43
1013 LL Amsterdam
Tel: +31 (0)20 42 00 772

info@rubinstein.nl / www.rubinstein.nl

Uitgever Kinderboeken
Mascha de Vries
mascha@rubinstein.nl